A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Відкриті заходи в ДНЗ №2 «Берегиня» з Безпеки життєдіяльності

Дата: 25.11.2019 15:40
Кількість переглядів: 97

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль навчання у підготовці дошкільників до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєво необхідно озброїти дітей дошкільного віку знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

В ДНЗ №2 «Берегиня» формування безпечної поведінки дітей проходить під час організації різних форм навчання. Так з метою поліпшення якості навчально-виховної роботи з дошкільниками щодо особистої безпеки та захисту здоров’я дітей від негативних впливів довкілля та життя у надзвичайних ситуаціях, пропаганди здорового способу життя серед дітей та їх батьків   з 18.11.19 по 22.11.19 в дошкільному закладі  проводитись відкриті заходи для педагогів  та батьків з використанням  інтегрованих, сюжетно-ігрових, домінантних  занять, театралізації за освітньою  лінією «Особистість дити­ни» з підрозділу «Безпека життєдіяльності» програми розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля». На цих заняттях дітей ознайомили та закріпили знання з пожежної безпеки, правил дорожнього руху, безпеки в побуті, на природі, поведінки з незнайомими людьми.

Такі відкриті заходи показують результати та надбання кожної дитини, свідчать про рівень її життєвої компетентності. І ті зерна знань, умінь, навичок, які закладаються сьогодні,обов’язково знадобляться в майбутньому. 

<


« повернутися

Вхід для адміністратора