A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Білої Церкви

Дата: 28.09.2018 15:31
Кількість переглядів: 98

 

28 вересня 2018 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Білої Церкви під головуванням начальника управління освіти  і науки Ю. Ф. Петрика, у ході якої було розглянуто низку актуальних питань, а саме:                          

1. Про результати перевірки тарифікаційних списків педагогічних працівників закладів освіти міста, підсумки роботи міської тарифікаційної комісії.

2. Особливості роботи школи І ступеня за новим Державним стандартом початкової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» закладів загальної середньої освіти м. Біла Церква.

3. Про стан профорієнтаційної роботи з учнями/вихованцями в закладах загальної середньої  та позашкільної освіти.

Насамкінець наради в ході оперативного інформування було обговорено порядок зарахування дітей до 1 класів на 2019/2020 н. р. відповідно до вимог чинного законодавства України, про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти згідно з рішенням виконавчого комітету від 25.09.2018 року, про початок кампанії ЗНО-2019, про оформлення технічних паспортів на будівлі закладів освіти, роботи в осінньо-зимовий період та про дотримання вимог с. 31 Закону України «Про освіту» й листа Міністерства освіти і науки України від  26.06.2018 року № 1/9-407 «Щодо недопущення політичної агітації в закладах освіти».


« повернутися

Вхід для адміністратора