A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Квести у ЗДО №8 «Золотий півник»

Дата: 16.02.2021 15:29
Кількість переглядів: 67

 

Чи брали ви участь у квестах? Чи пам`ятаєте ви емоції, з якими приходили до фінішу? Адже це так цікаво та захоплююче! У цьому переконалися і вихованці  дошкільного навчального закладу №8 «Золотий півник».

Вихованці  групи «Слоненятко» разом з вихователем Дмитренко Наталією Анатоліївною взяли участь у  математичному квесті.  Дошкільнята з великим задоволенням відшукували у групі завдання та виконували їх, отримуючи за це шматочки карти, де зображено було розташування скарбу. Якою несподіванкою для малят було отримання подарунку - довгоочікуваної гри «Піцерія», яку вони знайшли по завершенню ряду завдань у криниці на першому поверсі садочку.

Вихованців логопедичної групи дітей старшого дошкільного віку «Пізнайко» запросила до квесту вчитель-логопед Яременко Вікторія Олександрівна. Завдання були ой які не прості. Та недаремно малята вчилися ділити слова на склади, робити звуковий аналіз слів, складати речення та переказувати, адже справилися на відмінно. І зачарований ліс розчаклували, і скарби відшукали.

Сподіваємося, що участь у квестах залишила приємні враження у малюків, а чудові знання допоможуть їм у подальшому навчанні в школі.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора