A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Виставка "Ялинкова феєрія та візерунки на вікні", БЗШ №5

Дата: 22.12.2020 15:13
Кількість переглядів: 74

 

У рамках природоохоронної акції «Збережімо ялинку» у БЗШ І-ІІІ ступенів №5 була проведена виставка новорічних ялинок «Ялинкова феєрія» з метою пропаганди ідеї захисту лісового фонду від знищення. Учні представили на огляд ялинки, створені власними руками із різноманітного підручного матеріалу. Їх роботи були цікавими та оригінальними.

«Несправжні» ялинки довільних розмірів були виконані з картону, матерії, проволоки, шишок, пінопласту, салфеток, дощиків, пластмасових виделок та ложок, ниток, печива та навіть з макаронів. Ялинки самовіддано творились школярами та їхніми батьками не один день, достроково створюючи святковий настрій майстрам та учасникам виставки.

Найкращі роботи: Ткачук Артем (2-А); Гребешкова Валерія (2-Б); Романенко Єва (3-В); Соліман Соліман (4-А); Войновська Серафима (4-А); Шахматурин Олександр (4-Б); Білоцерківець Максим (4-Б); Носов Юрій (4-В); Ланковська Софія (5-А); Садаєв Олексій (5-А); Закусило Анджеліна (5-А).

Напередодні зимових свят у БЗШ №5 відбувся конкурс малюнків на вікнах «Візерунки на вікні».

Для учнів 3-В та 4-Б класів завідувачка філії-бібліотеки №10 Нагорна Анна Григорівна провела конкурсну програму, присвячену Дню Святого Миколая.

Усе це створює новорічну атмосферу не тільки для вчителів та учнів, але й для перехожих, які не можуть пройти повз школу, не помилувавшись зимовими малюнками.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора