A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень безпеки дитини в ДНЗ №2 «Берегиня»

Дата: 29.11.2019 15:12
Кількість переглядів: 101

 

З 25 листопада по 28 листопада 2019 року в дошкільному навчальному закладі №2 «Берегиня» був проведений осінній «Тиждень безпеки дитини» з проведенням додаткових заходів із метою закріплення елементарних знань з питань безпеки життєдіяльності, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій, особливо тих, вірогідність виникнення яких достатньо висока на даній території, та в які можуть потрапити саме діти.

Запорукою успішного проведення «Тижня безпеки дитини» був змістовно організований освітній процес, який дав можливість дошкільникам оволодіти основними знаннями, уміннями та навичками безпеки повсякденного життя, а також сформувати у них правила безпечної поведінки та необхідність дотримання їх в різних надзвичайних ситуаціях.

У цікавій та доступній формі діти набували   необхідної життєвої компетентності під час  занять, бесід, екскурсій, моделювання ситуацій та їх розв’язання, ігрової, театралізованої діяльності. Під час даних заходів дошкільники змагались у знанні дорожніх, попереджу­вальних знаків та знаків пожежної безпеки; знанні безпечниз рослин та комах, брали участь у спортивних естафетах, тематичних конкур­сах, вікторинах, театралізованих виставах.

Педагоги водночас формували у дітей уявлення про те, що вогонь і електрика потрібна людині, однак, при недбалому та неуважному відношенні до них, представляє небезпеку для життя, а також для всього того, що створено руками людини.

29 листопада 2019 року в дошкільному навчальному закладі біло проведено практичне заняття - тренінг «Евакуація дітей під час виникнення пожежі» з метою навчання учасників освітньо-виховного процесу правилам безпеки життєдіяльності та набуття ними практичних навичок поведінки в умовах виникнення надзвичайної ситуації.


« повернутися

Вхід для адміністратора