A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

До Міжнародного Дня толерантності, Дня Гідності та Свободи та на підтримку антибулінгової політики нашої країни учні 5-х класів долучитися до Всеукраїнського пізнавального конкурсу «Я-Людина!»

Дата: 21.11.2019 15:06
Кількість переглядів: 102

Я-Людина!

Так упевнено стверджує кожен учень школи № 18. Ми – різні. Цим і цікаві один одному. Ми – рівні! Ми – джерело перетворень та змін на краще вже сьогодні. Поважаємо різноманіття один одного й приймаємо це як безцінну перевагу кожного.

До Міжнародного Дня толерантності, Дня Гідності та Свободи та на підтримку антибулінгової політики нашої країни учні 5-х класів долучитися до Всеукраїнського пізнавального конкурсу «Я-Людина!», який запропонував «Шкільний портал».

Метою конкурсу є популяризація  знань про нашу планету, про її різноманітність, знайомство молоді із звичаями, традиціями, цінностями, досягненнями та невдачами цивілізацій та народів світу для формування толерантного ставлення до відмінностей, які нас оточують. Конкурс покликаний ознайомити учнів із цікавими фактами, явищами, подіями та місцями на планеті Земля. 

За результатами тестів, які складали учні в рамках конкурсу, кожен отримає сертифікат від «Шкільного порталу».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора