A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Свічка пам’яті ангелам Небесної Сотні. БНВО «ЗОШ 15-ДЮСОК»

Дата: 22.02.2021 14:47
Кількість переглядів: 64

изображение_viber_2021-02-19_11-15-42 - копия - копия

 

До сьомої річниці світлої пам’яті Героїв Небесної Сотні 19 лютого в БНВО «ЗОШ 15-ДЮСОК» були проведені заходи, учасниками яких стали учні 1-11 класів, а саме: тематичні виховні години, онлайн-вікторина для учнів 9-х класів, перегляд документального фільму „Зима, що нас змінила“, виставка книжок у бібліотеці, перегляд відеороликів, мітинг-реквієм «Свічка пам’яті ангелам Небесної Сотні».

Учасниками міського патріотичного онлайн форуму „Зима, що нас змінила“ стали педагоги та учні дев’ятих класів навчального закладу. Працівники бібліотеки розповіли хроніку подій Революції Гідності від перших мирних днів на Майдані до відкритого протистояння протягом трьох діб (з 18 по 20 лютого 2014 року), коли відходили у вічність українці, віддаючи власні життя заради нової омріяної України. Учням була рекомендована для перегляду книжкова виставка, на якій були представлені друковані твори сучасних українських авторів про події на Майдані, світлини Героїв Небесної Сотні, газетно-журнальні публікації. Протягом дня в закладі лунали патріотичні вірші та пісні.

Хвилиною мовчання вшанували подвиг тих, які віддали свої життя захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Бо незламні завжди повертаються янголами. Ми не маємо права про це забувати!

Тепер вони – завжди СОТНЯ!

Соборна, народна, проста,

Оспівана, легендарна,

Незмінна, сакральна, свята!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора