A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Привітання зі святом Останнього дзвоника від начальника Управління освіти і науки БМР Петрика Ю. Ф.

Дата: 27.05.2020 14:33
Кількість переглядів: 84

Дорогі учні, випускники, учителі, шановні батьки!

Сердечно вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника, який оголошує офіційне  завершення 2019/2020 навчального року. Проте цьогоріч, на жаль, школярі Білої Церкви, як і всієї України, веселий малиновий передзвін зможуть почути лише онлайн, адже свято, як і вся навчальна весна 2020 року, пройшли в дистанційному режимі. Але все ж можемо говорити, що наша освітянська, учнівська та батьківська громада успішно пройшли цей досить складний період і достойно витримали удар.

У 25 білоцерківських закладах загальної середньої освіти денної форми навчання і 2 приватних протягом 2019/2020 навчального року освіту здобували 20 тисяч 652 учні, серед яких 2239 першокласників, 1819 випускників 9-х класів та 1141 – 11-х класів. Приємно відзначити, що серед здобувачів базової загальної середньої освіти (9 клас) ми маємо 80 свідоцтв із відзнакою, а випускники 11 класів (повної загальної середньої освіти) на перспективу можуть отримати 40 золотих і 21 срібну медалі, котрі, безперечно, необхідно підтвердити успішними результатами ЗНО.

І хоча для всіх школярів останній дзвоник – це провісник радості і весе­ло­щів,  чудовий день, коли позаду залишаються всі турботи і настає казкова по­ра літнього відпочинку, проте для випускників 11 класів попереду ще чекає сесія ЗНО, котра триватиме з 25 червня по 17 липня. Тому першочергово бажаю одинадцятикласникам витримки, посидючості, наполегливості і, безперечно, успішного складання ЗНО та вступу в омріяні виші. А всій іншій шкільній дітворі зичу міцного здоров’я та незабутнього літа – ра­дісного, безтурботного і цікавого, сповненого яскравих вра­жень і мандрівок.

Насамкінець бажаю всій освітянській родині Білої Церкви миру й до­б­­ра, здоров’я і злагоди, щасливих миттєвостей і здій­снення мрій, віри й упев­не­но­сті в завтрашньому дні. Нехай кожен день літа да­рує хвилини радості! Щасти вам у всьому! Бережіть себе та своїх рідних!

З найщирішими побажаннями

Юрій Петрик,

 начальник Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради

 


« повернутися

Вхід для адміністратора