A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень безпеки дитини в ДНЗ №29 "Барвінок"

Дата: 16.11.2020 14:27
Кількість переглядів: 79

 

З 09 по 13 листопада 2020 року в Дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) комбінованого типу №29 «Барвінок» Білоцерківської міської ради були  проведені заходи, присвячені «Тижню безпеки дитини».

Метою проведення «Тижня безпеки дитини» є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дошкільників; вироблення у вихованців умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я.

Протягом «Тижня безпеки дитини», відповідно до плану роботи ДНЗ №29, вихователі провели бесіди, тематичні заняття з безпеки життєдіяльності, у ході яких ознайомили дітей із основами знань про надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру,  правилами безпеки вдома, поновили куточки «Безпека дитини» в кожній віковій групі, організували виставку дитячих малюнків «Небезпеки, які нас оточують»; вихованці стали учасниками сюжетно-рольової гри «Кицькин дім».

Усі заходи сприяли формуванню відчуття особистої та колективної безпеки, обов’язкового дотримання правил безпечної поведінки в повсякденному житті. Особливу увагу було приділено правилам поведінки під час адаптивного карантину.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора