A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

З Днем учителя! Привітання від начальника управління освіти і науки Ю. Ф. Петрика

Дата: 04.10.2018 14:19
Кількість переглядів: 81

Дорогі освітяни!

Щороку жовтень усіма барвами осені малює світле й золоте для кожного свято – День пра­цівника освіти й науки.

Це час, коли шелестить падолист і снує мереживо бабине літо, а червоні жоржини пломеніють над землею. Для Вас, дорогі педагоги, ці теплі осінні акорди.

У народі кажуть, що письменник живе у своїх книгах, художник –  у своїх картинах, педагог – у думках і справах учнів. Кожен із нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. До вчителя ідуть зі своїми болями і радощами, бо він заглядає в минуле, живе в сьогоденні, прокладає місток у майбутнє.

Дорогі педагоги, Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і любов’ю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитеся зі своїми вихованцями. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях. Мудрістю, жертовністю і зусиллями освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра – твориться майбутнє нашого краю, усієї держави. Саме Ви, шановні колеги, сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, навчаєте нашу юнь пізнавати нове й не забувати своє коріння. Упевнений, що Ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження мирної і духовно багатої України.

У день професійного освітянського свята висловлюю Вам, дорогі колеги-педагоги, сердечну вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, невтомну працю,  великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Бажаю вам миру та злагоди, щасливої долі, міцного здоров’я, натхненної праці. Нехай любов, Божа благодать, порядність і мудрість зав­жди супроводжують вас!

Ю. Ф. Петрик,

начальник управління освіти і науки

 Білоцерківської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора