A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Засідання міської атестаційної комісії

Дата: 27.01.2021 14:02
Кількість переглядів: 71

 

26 січня 2021 року відбулося засідання міської атестаційної комісії Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.

Рішенням членів комісії було внесено зміни до списку педпрацівників, які атестуються у 2020/2021 н.р., щодо виключення зі списків, перенесення чергової атестації та інше. До списків, зокрема, було включено педагогів закладів освіти новоствореної міської територіальної громади.

Члени атестаційної комісії та експертної групи довели до відома присутніх інформацію про результати вивчення рівня професійної діяльності вчителів, які атестуються через комісію ІІ рівня. Детальні звіти прозвучали про педагогічних працівників, що атестуються на присвоєння педагогічних звань «старший вчитель» та «вчитель-методист» та присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».

Атестаційний процес триває. Попереду ще чимало запланованих заходів, семінарів, вебінарів, турнірів, конференцій тощо, де педагоги Білоцерківської міської територіальної громади матимуть змогу проявити свій професіоналізм, фаховість, підвищити власний рівень. Зупинятися не можна, бо процес атестації – це неперервний розвиток педагога, постійний ріст над собою вчорашнім. Це не одноразові заходи саме в рік атестації, а систематична наполеглива робота, самоосвіта й саморозвиток.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора