A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Благодійна зірка Миколая

Дата: 27.12.2019 12:34
Кількість переглядів: 68

Підготовка до свята Миколая, різдвяна пора – час добрих справ, здійснення дитячих мрій, благодійності та милосердя. Для Центру волонтерів учнівського врядування Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №9 з поглибленим вивченням іноземних мов уже стало доброю традицією проводити шкільну акцію «Благодійна зірка Миколая».  Школярі, батьківська громада активно долучилися до збору коштів для привітання учнів освітнього закладу: дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, дітей, переміщених із тимчасово окупованих територій України та малозабезпечених сімей. Протягом акції були також зібрані теплі речі, іграшки, які адресно отримали напередодні свята діти з родин, що переживають складні життєві обставини.

У День вшанування пам’яті Святого Чудотворця Миколая, 19 грудня, в актовій залі закладу відбулося свято, на яке були запрошені діти соціально незахищених категорій. Під час інтерактивного дійства (проведеного агенцією дитячих святкових подій «V-surprise», керівник Вікторія Свиридюк) школярі отримали масу позитивних емоцій та незабутніх вражень. Вони із задоволенням брали участь у конкурсах, організованих «помічниками» Святого Миколая, проявляли кмітливість, спритність, дотепність, весело танцювали з казковим Кроликом. На завершення свята до дітей завітав сам благодійник і чудотворець – Святитель  Миколай. Він побажав дітям рости чемними, старанними, добрими,  вірити  в дива й прямувати до своїх мрій та вручив кожному солодкий дарунок.

Благодійна подія відбулася за сприяння начальника Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Ю. Петрика, підтримки депутата міськради, випускниці  БСШ №9 О. Шевченко та батьківського врядування закладу.

Свою щирість, доброту й підтримку учні та батьки закладу виявили, долучившись й до загальноміської благодійної акції «Хай Ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає».

Ними було зібрано одяг, іграшки, смаколики для дітей Попаснянського району Луганської області; печиво, чай, цукерки - для воїнів, що несуть службу в зоні ООС. Окрім матеріальної допомоги, на Схід України помандрують яскраві дитячі листівки із щирими словами підтримки та сердечними побажаннями до свята.

Висловлюємо велику подяку всім небайдужим, хто підтримує волонтерські ініціативи! Переконані, що вчитись взаємовиручці важливо з дитячих літ, у ній - сила громади!

Вірте в добро й творіть його!

Хай Ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає!


« повернутися

Вхід для адміністратора