A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День пам'яті Т. Г. Шевченка в ЗДО № 35 “Вербиченька”

Дата: 09.03.2021 12:32
Кількість переглядів: 65

 

Т.Г.Шевченко – великий український народний поет.  Робота по ознайомленню з життям та творчістю Кобзаря у нашому садочку  проводиться систематично і в певній послідовності. Зміст такої роботи полягає в ознайомленні із його життєвим та творчим шляхом; формуванні почуття патріотизму, ставлення до рідної мови; вихованні морально-духовних цінностей дошкільників. Необхідно відзначити, що така робота сприяє всебічному розвитку дітей, розвиваючи у них не тільки мовлення, але і такі розумові здібності, як пам’ять, увага, мислення. Для того, щоб показати дітям якою милозвучною і мелодійною є наша українська мова,  ми спонукаємо дітей вслухатися в її звучання.

9  березня 2021 року в ДНЗ № 35 «Вербиченька»  було проведено день пам’яті Т.Г.Шевченко «Ми не забудемо тебе, Тарасе» з метою розширення та закріплення знань дітей про творчість та життя великого поета, прищеплювати любов до творів видатного поета, виховання морально-духовних цінностей.

У дні пам’яті Т.Г.Шевченко брали участь усі групи дошкільного навчального закладу . Вихователя  були використані різні форми організації освітньо - виховного процесу: читання та вивчення з дітьми творів сина українського народу Т.Г.Шевченко, проведення тематичних занять по ознайомленню з творчістю та життям відомого поета, організація дидактичних ігор, розгляд ілюстрацій до вивчених творів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора