A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Привітання з ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ від начальника Управління освіти і науки БМР Петрика Юрія Федоровича

Дата: 01.10.2020 12:22
Кількість переглядів: 90

 

Дорогі колеги-освітяни!

Від щирого серця вітаю Вас із Днем працівників освіти!!!

Шлях у тисячу миль починається з головного кроку – зі здобуття знань, які даєте саме Ви, дорогі педагоги. Кожен із нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

У складний для нашої країни час перед працівниками сфери освіти знову стоять надважливі завдання – виховати справжніх громадян і патріотів України, відродити в суспільстві високі моральні цінності, навчити молодь жити в єдиній незалежній державі. Мудрістю, жертовністю і зусиллями освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра – твориться майбутнє нашого краю, усієї європейської України.

Дорогі педагоги, Ваші серця завжди сповнені співчуттям, добротою і любов’ю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитеся зі своїми вихованцями. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

У день професійного освітянського свята висловлюю Вам, дорогі освітяни, сердечну вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, великий талант і святе покликання, за любов до дітей і рідного краю. Бажаю Вам миру та злагоди, щасливої долі, міцного здоров’я, натхнення, успіху й сил для нових звершень!

 

Юрій ПЕТРИК,

начальник Управління освіти і науки

 Білоцерківської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора