A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День святого Миколая…. в БЗШ №6

Дата: 21.12.2020 12:15
Кількість переглядів: 104

 

На святого Миколая
Радість увесь світ проймає…


Упродовж грудня у класних колективах Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 відбулися уроки доброти і милосердя, виховні години до свята Миколая та акція «Хай янгол в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає».

Учнівський, педагогічний та батьківський колективи нашої школи зібрали гостинці воїнам-захисникам, передали їх на передову, а також власними силами підготували подарунки для дітей соціального захисту.

І сьогодні, 18 грудня, у нашому освітньому закладі відбулося довгоочікуване всіма дітлахами і дорослими свято Миколая, яке підготували лідери учнівського самоврядування з педагогом-організатором Ковальчук О. М..

Святий Миколай вручив подарунки дітям соціального захисту, дітям, батьки яких захищають цілісність нашої держави і які віддали своє життя за мир і спокій для нас. Подарунки отримали також ті родини, діти яких волею долі втратили одного з батьків та опинилися у складних життєвих обставинах. Як ми пересвідчилися, свято Миколая вчить нас злагоді і доброзичливості, кличе до милосердя, будить наше людське сумління, вчить любові до ближнього. І маленькі школярі, учні 2-Б класу разом із своїми батьками та класним керівником Зеленською В.В. також долучилися до акції з нагоди свята, подарували тепло свої сердець ближньому та вручили свої особисті подарунки. А родзинкою свята стали головні учасники дійства – красуні-ялинки, які виготовлялися спільними зусиллями учнів, учителів та батьків упродовж тривалого часу.

Із святом, дорогі наші учні, вчителі, батьки! З прийдешнім Новим роком! Миру і злагоди всім!!!

Мир і щастя Вашій хаті,

Щоб були ви всі багаті,

Щоб біда Вас обминала

Тільки радість звеселяла!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора