A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Мій тато – ГЕРОЙ! БЗШ №11

Дата: 07.12.2020 12:09
Кількість переглядів: 64

 

«Земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але ЗАХИСТИТИ себе не може,» - говорить народна мудрість. Тому той, хто живе на нашій священній землі, має святий обов’язок – захищати територіальну цілісність української держави, охороняти її кордони. У всі віки це було справою честі та гідності мужніх людей, справжніх патріотів країни.

Тож не дивно, що напередодні Дня Збройних Сил України учні 1-6 класів Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 славили тих, хто не боїться труднощів, хто завжди поряд у тяжку хвилину, хто піклується про безпеку родини – татусів, які є героями для своїх синів та донечок. Сімейні фото,презентації, буклети, плакати, фотоколажі, цікаві історії про татусів-героїв – все було наповнене теплом, ніжністю та любов`ю дитячих сердець. Тато – Герой, коли ремонтує іграшки, коли готує смачну вечерю, коли весело проводить час із родиною. А для тих дітей, чиї батьки служать у ЗСУ, або ж були чи є учасниками АТО, ООС, тато – подвійний ГЕРОЙ. І в них бажання одне: нехай повертається живим…Тому особливі слова вдячності звучали з дитячих вуст татам-військовослужбовцям, завдяки яким сьогодні майорить наш синьо-жовтий прапор!

Учні, батьки,вчителі Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ДЯКУЮТЬ кожному воїну за нелегку службу, за мужність, відвагу та низько СХИЛЯЮТЬ ГОЛОВИ перед пам’яттю героїв, які загинули, захищаючи рідну землю.

Слава нашим воїнам і слава Україні!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора