A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Зустріч вихованців Центру військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки  «Звитяга» з курсантами Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба

Дата: 06.12.2019 11:58
Кількість переглядів: 84

…Є така професія – Батьківщину захищати!

Щорічно до учнів Центру військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки  «Звитяга» приїжджають курсанти Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Так і на цьому тижні до учнів 10-х класів завітали курсанти 4 курсу ( факультет автоматизованих систем управління та наземного забезпечення польотів авіації).

Курсанти розказали учням 10-х класів про основні вимоги до вступу, на що треба звернути увагу під час навчання у школі, як підготувати себе до складання іспитів з прикладної фізичної підготовки та проходження професійного відбору. Не здивувало учнів і те, що серед курсантів була дівчина, адже жінки в армії – це вже не новина.

Цікавило учнів і питання проживання, розподілу після навчання. Від курсантів юнаки  дізналися, що більшість курсантів факультету мріють проходити службу у Білій Церкві, у військовій частині А-4533. 

Приємно було чути хороші відгуки  про курсантів саме з Білої Церкви, відчуваємо і вклад учителів Центру ВПВ і ДП «Звитяга»


« повернутися

Вхід для адміністратора