A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Підбито підсумки акції «У Попасну для малечі зберемо до школи речі»

Дата: 17.09.2019 11:48
Кількість переглядів: 82

З 2 вересня 2019 року з ініціативи Управління освіти і науки в закладах освіти міста Білої Церкви тривала акція «У Попасну для малечі зберемо до школи речі», під час якої було організовано збір канцелярського приладдя, необхідного для навчання дітей Попаснянського району Луганської області, які проживають практично в зоні проведення антитерористичної операції.

Така акція проводиться в місті вже шостий рік поспіль, і байдужих немає.

16 вересня на подвір’ї БНВО «Перша білоцерківська гімназія – школа І ступеня» було багатолюдно, адже сюди зійшлися учасники цьогорічної акції. Школярі та педагоги всіх закладів освіти передали своїм одноліткам не лише зошити, олівці, книги, фарби, а й теплі слова підтримки, сподівання на те, що скоро війна все ж таки закінчиться й Україна житиме в мирі. Представники учнівського активу запевнили, що завжди допомагатимуть тим, кому ця підтримка необхідна.

До учнів, педагогів і батьків зі словами вдячності за милосердя, доброту й щедрість звернувся начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Ю. Петрик. Біла Церква пишається такою молоддю, яка переймається проблемами інших, адже чужої біди не буває. І якщо разом боротися зі злом, разом допомагати, то швидше можна здобути таку омріяну перемогу. Хай Бог береже українських дітей, воїнів, волонтерів, український народ, усю нашу Україну!


« повернутися

Вхід для адміністратора