A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Зимова прогулянка в ДНЗ №33 "Калинка"

Дата: 02.02.2021 11:24
Кількість переглядів: 706

 

Сніг кружляє надворі, це на радість дітворі.Як добре, що настала зима! Чистий сніжок, морозець, слизькі крижані гірки піднімають настрій. Сніг – це найголовніше явище взимку, можна стільки різноманітних ігор вигадати! І взагалі, зимові забави – це окрема тема. Недаремно діти так люблять зимові прогулянки.

Зима — найвеселіше і радісний час року. Зима для дітей — це час активних ігор і веселих розваг. Немає такої дитини, яка б не любила зимових розваг і не мріяла би взимку швидше піти у двір на захоплюючу прогулянку. Взимку вся земля покривається пухнастим блискучим білим килимом снігу.

А як радіє приходу справжньої зими дітвора нашого садочка!!! Це купа неймовірно позитивних емоцій. Малята не можуть дочекатися прогулянки! Та й не тільки малята! Педагоги, не менш радіють приходу чарівної пори року, адже це час коли оченята їхніх любих вихованців світяться від щастя.

Зимові забави проходять дуже весело. Дітвора із задоволенням катається на санках, грають в сніжки, працюють вправно лопатами, розчищаючи сніг!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора