A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Третій тренінговий день проєкту "ЗНО без проблем"

Дата: 05.11.2019 11:14
Кількість переглядів: 94

Завершено триденний математичний марафон. І ми говоримо: «Математика – це супер, математика – драйв!» Натхненні й задоволені від спільної роботи вчителі математики та учні.

Третій день був присвячений перетворенню виразів та розв’язуванню планіметричних завдань. Штика Н.Ю. та Зімецька С.С. створили атмосферу впевненості у своїх силах та активної співпраці. Яскравою ознакою осінньої сесії стали високий рівень мотивації та бажання працювати.

Протягом трьох днів БЗШ №18 стала майданчиком зацікавлених в успішному розв’язанні завдань тестів ЗНО та ДПА. Близько 300 учнів, які навчаються в різних закладах освіти міста, стали активними учасниками тренінгу. Звичайно, розуміємо, локальність заходу, проте: «Щоб досягти мети, насамперед, потрібно йти!» – і ми робимо кроки, що ведуть до загального успіху.

Висловлюємо вдячність педагогам закладів освіти міста (БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК», БЗШ №11, БЗШ №6, БЗШ №17, БЗШ №4, БЗШ №7, БЗШ №5, БЗШ №3, БНВО «Звитяга», БСШ №9, БСШ №12, БЗШ №20, гімназії №2, БНВО «Ліцей-МАН»), зокрема за просвітницьку роботу та надану можливість своїм учням почути інших педагогів.

Учасники тренінгу пообіцяли самостійно працювати і прийти на весняну математичну сесію. Учителі-ініціатори вже обмірковують теми й завдання для нового марафону підготовки до успішного складання ЗНО, адже ми, колеги, робимо спільну справу!

Попереду ще багато цікавого. Чекаємо всіх зацікавлених!


« повернутися

Вхід для адміністратора