A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

ЗАХОДИ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ДИТИНИ У БСШ №1

Дата: 22.11.2020 10:53
Кількість переглядів: 48

Нет описания.

 

20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. Щороку він відзначається  як день світового братерства і взаєморозуміння дітей. Усесвітній день дитини покликаний нагадати про крихкість дитинства і дітей, про те, наскільки вони цінні для нас.

Цього дня в усіх країнах зазвичай проводяться заходи, присвячені дітям. Звісно ж, сьогодні лунають привітання для всіх дітлахів, а також їхніх батьків. З цієї нагоди у БСШ №1 було проведено ряд. Для учнів 4-В класу (Даніьченко Т.А.) та учні 9-х класів (Дмитрук В.С.) з нагоди святкування річниці Конвенції ООН про права дитини був проведений «Найбільший урок у світі» про права дитини та глобальні цілі. Серед учнів 3-4-х класів був проведений конкурс малюнків "Я маю право на..." та проведені інформаційні хвилинки. У світ прав дітей поринули учні 1-2-х класів (класоводи Черниш С.П., Лукашевич С.В., Гусєва Л.С., Коваленко О.А., Фофанова М.М., Бондаренко Р.А.) та 3-В класу (класовод Назарова Н.В.) і стали учасниками цікавих вправ, переглянули ролики та мультфільми та тему захисту прав дитини. 

Кожна дитина має право зростати у турботливому родинному середовищі та бути захищеною від жорстокого поводження та насильства.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора