A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності у «Золотому півнику»

Дата: 19.11.2019 10:52
Кількість переглядів: 97

З 11 по 15 листопада у закладі дошкільної освіти  №8 «Золотий півник» було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Тиждень насичений різноманітними заходами, а ще цікавий та повчальний. Захоплюючі ранкові зустрічі, лялькова вистава, спортивні розваги, практичний тренінг з евакуації вихованців і працівників закладу на випадок надзвичайної ситуації…

А ще на малят 12 листопада чекала цікава зустріч з інспектором з ювенальної превенції відділу превенції Білоцерківського відділу поліції, лейтенантом поліції Василенко  Інною Миколаївною. Під час зустрічі Інна Миколаївна провела змістовну бесіду з дітьми, розповіла малятам про важливість дотримання правил дорожнього руху для пішоходів, показала їм дорожні знаки та пояснила їх значення. Неабияке задоволення малята отримали від того, що спробували себе в ролі регулювальника дорожнього руху.

13 листопада вихованці  групи «Пізнайко» відвідали державну пожежно-рятувальну частину №4. Напевно наші вихованці були одними з найменших відвідувачів музею пожежної слави, але з яким задоволенням вони слухали екскурсовода Лідію Василівну, приміряли на себе пожежні каски, розглядали експонати музею…

Всі учасники екскурсії дізналися багато нового, захоплюючого про роботу рятівників, однієї із героїчних професій. Дошкільнята мали змогу не лише ознайомитися з професією пожежників, а й побачити пожежні машини, екіпіровку екіпажу, обладнання для рятування людей, на хвилинку побути у складі екіпажу у пожежній машині.

Цікавою та пізнавальною виявилася екскурсія, на завершення якої пожежники закликали дітей дотримуватись правил пожежної безпеки. А ще всі вихованці, відчули якою складною є професія пожежника, якими якостями вони мають володіти. Сподіваємося, що слова, що досить часто звучали з вуст Лідії Василівни запам’ятаються малюкам назавжди: «Пожежі краще запобігти, аніж рятувати і допомагати».

Щиро вдячні відділу превенції Білоцерківського відділу поліції  та співробітникам державної пожежно-рятувальної частини №4за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!


« повернутися

Вхід для адміністратора