A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Музична розвага «Яка радість, який рай, йде до діток Миколай!» в ДНЗ № 2 «Берегиня»

Дата: 21.12.2019 10:27
Кількість переглядів: 630

День Святого Миколая - одне з найсвітліших і найрадісніших свят . У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи,  він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання ...

З яким нетерпінням чекають малюки на День Святого Миколая. Ще б пак! Адже щороку в ніч на19 грудня за традицією  батьки кладуть дітям подарунки під подушечки чи  в черевички, зберігаючи у таємниці свою  причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили в чудо, звершуване Святим Миколаєм і вчилися милосердя у Святого.

Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослому  іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Це свято  прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

           Така казка завітала і в ДНЗ № 2 “Берегиня» - музична розвага «Яка радість, який рай, йде до діток Миколай!».   Дошкільнята показали цікаве дійство з піснями, віршами, молитвами. Діти   попрохали у Святого здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини, миру для України. А ще на  гостину  до дітей  завітали ангели, які вчили малюків  вірити в добре диво, вселяли в дитячі душі надію, віру у все прекраснее. Після казкового дійства Миколай  завітав у кожну групу і поздоровив  малят приємними подарунками. 

Для дошкільнят  ця зустріч стала радісною і незабутньою подією, яку вони довго пам’ятатимуть. Доброта і любов, яку дарував людям Святий Миколай була донесена до кожної дитини.

Бажаємо всім, щоб День Святого Миколая не пройшов повз ваш будинок і наповнив його щастям, теплотою і любов'ю.


« повернутися

Вхід для адміністратора