A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Лідери учнівського самоврядування Білої Церкви долучилися до проведення акції «Дитяча сесія»

Дата: 21.11.2019 10:04
Кількість переглядів: 89

 20 листопада 2019 року в усьому світі відзначається Всесвітній день дитини, а цього року він збіг у часі з 30-річчям прийняття Конвенції ООН з прав дитини.  Лідери учнівського самоврядування Білої Церкви долучилися до проведення акції «Дитяча сесія».

Учні отримали неймовірні враження від ознайомлення зі специфікою роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування: міського голови, виконавчого комітету та самої Білоцерківської міської ради.

Відбулася цікава і змістовна робота в сесійній залі,  спілкування з міським головою Диким Геннадієм Анатолійовичем, начальником Управління освіти і науки Білоцерківської міською ради Петриком Юрієм Федоровичем та керівниками інших управлінь і відділів міської ради.

Школярі спробували себе в ролі депутатів Білоцерківської міської ради, обговорювали важливі питання розвитку міста і навіть проголосували за рішення «Про оновлення доріг Білої Церкви за турецькою технологією».

Учнівську молоді цікавили питання роздільного збору сміття та утилізації відходів, інфраструктури міста, зокрема парку «Олександрія» як головного туристичного об’єкту, можливості участі лідерів учнівського самоврядування в роботі Молодіжної ради, що створена при Білоцерківській міській раді.

Дитяча сесія стала першою цеглинкої в процесі розбудови громади дружньої до дітей і молоді та включення нашого міста в проєкт UNICEF.

Діти керують світом! Це круто!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора