A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Освітній екологічний проєкт «Підгодуємо птахів узимку». ДНЗ № 2 «Берегиня»

Дата: 02.02.2021 09:49
Кількість переглядів: 92

 

У холодну пору року наша допомога пернатим – своєчасна та дуже потрібна і допоможе врятувати не одне пташине життя. Справжнім подарунком для птахів у зимовий період є годівнички. Тож вихованці ДНЗ №2 «Берегиня» долучились до освітнього  екологічного  проєкту  "Підгодуємо птахів узимку".

Реалізація проєкту проходила через інтегровані, комплексні заняття, під час бесід,  спостережень,  де діти уточнювали знання про зимуючих птахів, умови їх існування, зовнішні ознаки, поведінку, значення в житті людей. Протягом тижня вихованці малювали птахів, виготовляли їх з паперу, створювали для них паперові годівнички, щоб продемонструвати своє дбайливе ставлення та любов до пернатих друзів.  Влаштована виставка творчих робіт дітей  «Зимуючі птахи». На території закладу відбулася природоохоронна акція «Годівничка для пернатих друзів».  До неї були залучені батьки вихованців, які виготовили красиві, креативні їдальні для птахів. Щодня діти з задоволенням виходять на прогулянку й поспішають наповнити годівнички їжею для птахів. З цікавістю  спостерігають за пернатими, які зграйками перелітають від однієї годівнички до іншої!

Така справа виховує дбайливе та гуманне ставлення дітей до птахів, вчить піклуватися про них, викликає радість та задоволення від спілкування з природою. Тож нехай бажання допомогти ближньому стане для маленьких громадян України мотивом на шляху до шляхетних звершень!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора