A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Let'splaytogether - проєкт грудня 2019 ETwinningPlusUkraine

Дата: 15.01.2020 09:15
Кількість переглядів: 75

Гра практично з давніх часів є формою навчання та первинною школою відтворення реальних практичних ситуацій з ціллю їх засвоєння. А сучасні технології навчання та онлайн ігри роблять освітній процес для діджитального покоління учнів більш зрозумілим та ефективним. В ігровому навчанні є найцінніший потенціал – воно допомагає учням бачити завдання, тему або модель в контексті різних навчальних предметів, знаходити зв’язки між ними у цікавій та зрозумілій для сучасних дітей формі.

У проєкті “Let’splaytogether” вчитель англійської мови БЗШ №21, ітвіннерка Вікторія Бессараб разом зі своєю колегою Вікторією Гарбуз з КЗ "Ковельська міська гімназія імені Олени Пчілки" використовували ігри як навчальний матеріал.

Під час його реалізації вони співпрацювали з ітвіннерами з інших країн, обмінювались досвідом щодо створення настільних, командних, карткових та цифрових ігор, а також ігор на свіжому повітрі. Учні з різних куточків планети грали разом у міжнародних командах під час онлайн-зустрічей, а також навіть створили цілу книгу про свій проєктhttp://bit.ly/2QN43S0!

Чудовий проєкт, що полегшив навчання, став ефективним стимулом для розвитку юних особистостей та допоміг їм здобути нові цінні знання та міжкультурну обізнаність. Саме тому “Let’splaytogether” став проєктом грудня, з чим ми вітаємо його реалізаторок та усіх учнів та учениць, які брали в ньому участь!

Читайте про Let’splaytogether тут – http://bit.ly/35OWzlI


« повернутися

Вхід для адміністратора