A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Привітання з Днем знань від начальника Управління освіти і науки БМР Петрика Ю. Ф.

Дата: 01.09.2020 08:42
Кількість переглядів: 141

Дорогі діти, шановні освітяни, батьки!

Сердечно вітаю всіх із Днем знань – радісним святом кожної родини, свя­том надії і сподівань, з якого розпочинається новий навчальний рік. І незважаючи на випробування дистанційним навчаням, котре принесла в життя всього світу пандемія, Пер­ше вересня – день, який у кожного з нас викликає хвилюючі емоції і світлі по­чуття, адже всі ми були учнями.

Шкільний дзвінок цього річ уперше покличе за парти більше двох тисяч першокласників, які з бентежним хвилюванням і радісним передчуттям по­чнуть мандрівку до Країни знань. Дорогі діти, бажаю вам цікавого і тво­р­чого пізнання, великих здобутків і славних звершень! Сміливо опано­вуйте но­ві знання, щоб творити майбутнє власними руками і змінювати життя на краще! Хочу наголосити, що саме ви, цьогорічні першокласники, святкуватимете свій випускний вечір у рік тисячоліття нашого древнього міста Юр'єва-Білої Церкви! Бажаю всім школярам міста, щоб кожен день нового навчального року залишався в пам’яті неповторною й щасливою миттю, дарував радісні емоції й незабутні враження.

Школа завжди була храмом думки, людяності і натхнення. Роки на­вча­ння долучають усіх нас до скарбниці знань, залишаються в пам’яті на все життя уроками добра, людяності, вимогливості, патріотизму, добротворення. І ключова роль у цьому належить освітянам, завдяки яким відбувається ста­нов­лення громадянина, зміцнюється інтелектуальний і духовний потенціал нації.

Педагогам – усім, хто носить високе звання Вчителя – низько вклоняюся за їхній благородний і подвижницький труд. Здоров’я і терпіння вам, дорогі колеги, упевненості в майбутньому, миру й добробуту.

Зичу всім міцного здоров'я, мирного неба, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної ене­ргії в новому навчальному році!

З найщирішими побажаннями

Юрій Петрик,

 начальник Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради

 


« повернутися

Вхід для адміністратора