A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Квест-гра «Врятуємо планету Земля від коронавірусу» з дошкільнятами ЗДО №20 «Берізка»

Дата: 16.03.2021 08:09
Кількість переглядів: 163

 

Від початку карантину минув рік, а тому на сьогодні діти напевне знають про обов’язкове дотримання карантинних вимог і поступово звикають до нової реальності.

Дітям важливо розуміти, що коронавірус — це інфекція, від якої можна захиститися, дотримуючись певних норм і правил. Це створює додаткове відчуття безпеки.

Педагоги ЗДО №20 «Берізка» систематично проводять з дошкільнятами заняття, ігри та вправи, які інформують дітей про важливість індивідуальних заходів профілактики.

Саме з такою метою з дітьми старшої логопедичної групи «Ромашка» була проведена квест-гра «Врятуємо планету Земля від коронавірусу».

Під час цього квесту діти вправлялися в умінні використовувати простір приміщення, слідувати вказівкам плану, виконувати ігрові дії; формувалося вміння піклуватися про своє здоров'я, збагачувалося знання дітей про правила поведінки під час карантину; вчилися розв’язувати завдання дослідницько-пізнавального характеру; розвивалося конструктивне мислення, кмітливість, самостійність; прищеплювався пізнавальний інтерес до складання речень за опорними мнемодоріжками; виховувалося свідоме ставлення до свого здоров'я; забезпечувалося психологічно комфортне перебування малят у незвичайних реаліях.

Криза мине, але це не останній раз в житті, коли доведеться зіткнутися з загрозою і невизначеністю. Але наші діти вже знатимуть, як з цим усім впоратися.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора