A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

     Акція озеленення у День вишиванки у ЦЕНТ

Дата: 23.05.2020 07:56
Кількість переглядів: 72

                         

      Скажемо так - це естетично  і корисно!

Є речі, які яскраво відображають нашу особливу національну традицію. І це  - вишиванка!

Як же без неї? Вона і у свята, і в будень! Та не тільки цим відзначається особливість українських традицій, а ще й завзятістю до роботи та  господарчим хистом.

      Тож День вишиванки у ЦЕНТ минув у приємних клопотах: знайомство з роботою  ДП «Білоцерківський лісгосп» (кер. Анатолій  Вікторович Вітряк) та висадження на території ЦЕНТ кущів, презентовані від цього підприємства.  

    Наразі зранку педагоги закладу відвідали лісове господарство, де ознайомилися з його діяльністю. Головний лісівник лісгоспу Арен Борисович Костянюк розповів про основні види діяльності підприємства, а начальник розсадника Микола Миколайович Атаманенко провів чудову екскурсію розсадником і детально розказав, які дерева та кущі у господарстві висівають, вирощують та як за ними доглядати, адже кожне дерево, рослина, кущові мають свою специфіку росту та догляду.

     Не менш цікавою виявилася екскурсія до дендрарію, що поруч з головним управлінням господарства, де ростуть різноманітні види хвойних та дерево, що називають «Іудове дерево». Легенду переповідати не будемо, вона сумна, але квітує воно надзвичайно гарно, цвіт нагадує чимсь сакуру – японську вишню.

      ЦЕНТ БМР висловлює щиру подяку за гостинність, розуміння, підтримку та допомогу в озелененні профільного закладу. Ми сподіваємося на плідну та багаторічну працю.


« повернутися

Вхід для адміністратора