A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Зустріч випускників закладів загальної середньої освіти м. Білої Церкви з викладачами Національного університету біоресурсів та природокористування!

Дата: 24.10.2018 04:46
Кількість переглядів: 89

23 жовтня 2018 року в Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7 пройшла зустріч учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти м.Білої Церкви з представниками Національного університету біоресурсів і природокористування України. З величезним інтересом школярі слухали виступ  Кваші С.М., проректора з навчальної і виховної роботи, доктора економічних наук, професора, академіка НААН України. Сергій Миколайович розказав учням про новітні наукові відкриття в сільськогосподарській галузі.

На заході було підписано договір про співпрацю університету з управлінням освіти і науки, а це означає, що школярі й педагоги зможуть брати участь у  наукових заходах, які проходитимуть на базі університету,  а  викладачі вишу співпрацюватимуть з учнями в межах МАН.

Сьогодні школярі та їхні наставники дізналися про факультети, що функціонують у виші,  про спеціальності, за якими готують фахівців у цьому навчальному закладі.

Спілкування пройшло у доброзичливій, щирій атмосфері.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора