A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Святкова фотовиставка – про наймиліших тварин, ЦЕНТ БМР

Дата: 28.12.2020 04:24
Кількість переглядів: 61

D:2020-2021ДЛЯ УОНАкція-виставка Мій улюбленецьPC170171.JPG

 

Які тварини наймиліші? Вірно! Ті, про яких ми власноруч турбуємося, яких щиро любимо. Діти, які займаються в гуртках Центру еколого-натуралістичної творчості Білоцерківської міськради під час занять навчаються правильно доглядати за тваринами, у тому числі й за своїми домашніми. Спостерігаючи за цими милими створіннями, хочеться зафіксувати на фото найбільш цікаві та душевні миті!

На базі Центру еколого-натуралістичної творчості із початком новорічно-різдвяних свят відкрилася фотовиставка «Мій улюбленець». Учасниками творчої події стали як вихованці з різних гуртків закладу, так і педагогічний колектив ЦЕНТ БМР. Серед двох десятків робіт – як фотографії (у тому числі модні сьогодні «селфі»!), так і малюнки симпатичних тваринок. Варто сказати, що у роботах зображені не лише звичні домашні тварини, але й екзотичний королівський міні-питон, корівки, коала, сова.

Звичайно, вихованці Центру разом із такою творчістю набувають корисних навичок, привчаються уважно ставитися до природи, до світу навколо.

По-новорічному прикрашена, ця чудова фотовиставка надає і маленьким, і дорослим глядачам натхнення та святкового настрою!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора